Steeds meer Nederlanders kiezen voor een traplift. De redenen zijn divers. Voor de één is traplopen fysiek te zwaar door klachten aan hart, longen, spieren of gewrichten. De ander vindt het juist een veilig alternatief, omdat men te maken heeft met instabiliteit door bijvoorbeeld ALS, Parkinson of algemene ouderdom. Dankzij een traplift voelt een huis met trappen zo weer als gelijkvloers. Zij gingen je voor:

Nelleke en Jan (78) uit Haarlem:

Nelleke: “Jan heeft last van zijn evenwicht. Elke keer als hij de trap afkwam, kreeg ik de kriebels. Ik was bang dat hij er van af zou vallen. We hebben dit besproken en kwamen tot de conclusie dat een traplift de juiste oplossing was. Het is de traplift van Handicare geworden; deze neemt het minste ruimte in en past goed in ons interieur. Bovendien konden we kiezen voor een chique houten stoel die volledig inklapbaar is.”

Jan: “We zijn ontzettend blij met deze oplossing. Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat mijn vrouw niet hoeft te verhuizen vanwege mijn ziekte. Daar zou ik me echt schuldig over voelen; ze doet al zo ontzettend veel voor me. We wonen al jaren in deze buurt en hebben een grote kennissenkring opgebouwd. Gelukkig blijft dat dus gewoon zo.”

Marjan (69) uit Ridderkerk:

“Traplopen begon steeds meer pijn te doen; ik besefte dat het een grote slijtageslag voor mijn gewrichten betekende. Wil ik de komende jaren nog op het vlakke kunnen blijven lopen, moest ik deze slijtageslag dus zo snel mogelijk stoppen. Er zat niets anders op dan een traplift aan te schaffen.

Inmiddels gebruik ik al drie jaar de traplift van Handicare. Ik heb deze keuze puur op gevoel gemaakt. Met dit bedrijf was het contact het prettigst; de persoonlijke contacten liepen erg vriendelijk, respectvol en correct. Op basis van vertrouwen heb ik de knoop toen direct na het verkoopgesprek doorgehakt. Gek hè, dat doe ik eigenlijk nooit. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Jaarlijks komt de monteur langs om mijn lift te onderhouden. Ook dit gaat altijd precies op afspraak. Het mag duidelijk zijn, ik kan iedereen een lift van dit bedrijf aanraden.”

Wim en Birgitte (56) uit Soest:

Brigitte: “Door mijn Parkinson kostte traplopen me de laatste jaren steeds meer energie. Ik heb de knoop toen doorgehakt en ben me gaan oriënteren op een traplift. Ik houd niet van verkooppraatjes. Ik heb de markt daarom vooraf goed geanalyseerd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Handicare. Zij boden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn investering. Als ik nu ‘s ochtends met de lift naar beneden kom, heb ik nog energie om leuke dingen te doen met onder andere de kleinkinderen. Het heeft me weer veel meer bewegingsvrijheid gegeven.

Ik beperk me niet meer tot alleen ‘s ochtends naar beneden en ‘s avonds naar boven. Ik ga nu weer de trap op wanneer ik dat wil. Ik zei laatst nog tegen mijn man: ‘Ik voel me weer baas in eigen huis’.”


De trap op zonder problemen 

We willen allemaal graag zo lang mogelijk zelfstandig in ons eigen huis blijven wonen. Als traplopen moeizamer wordt, is een traplift echt een uitkomst. 

Handicare heeft ruim 135 jaar ervaring met het maken van trapliften in Nederland. Of u nu een rechte trap heeft of eentje met bochten, er is altijd een oplossing op maat en binnen uw budget. 

Handicare komt graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend trapliftadvies.

Meer weten? 

Vraag gratis de brochure of een offerte aan. Bel naar 0800 – 023 28 28 

of kijk op: 

handicare-trapliften.nl/telegraaf