Of je nu je hele huis gaat verbouwen, duurzamer wilt wonen of zin hebt in een interieur of tuin make-over: bij het realiseren van je woondromen is hulp van experts wel zo fijn. Pak nu je agenda,  want van 6 t/m 8 maart kun je in Jaarbeurs Utrecht ruim 250 woonexperts ontmoeten die jou graag helpen bij het realiseren van je (duurzame) droomhuis!

 

Inspiratie & advies

Onder de deelnemende exposanten vind je specialisten uit heel veel verschillende disciplines. Zo zijn er bijvoorbeeld experts op het gebied van verbouwen, keukens, badkamers, duurzaam wonen en interieuradvies. Al wandelend langs de vele stands doe je op je gemak inspiratie op en kun je advies inwinnen. Zin in een voorproefje? Bekijk dan de sfeerimpressie van de beurs.

 

Meer dan 15 gratis lezingen per dag

Beurs Eigen Huis heeft ook een bomvol sprekersprogramma met presentaties die informeren en inspireren. Zo kun je bijvoorbeeld een presentatie bijwonen over nieuwe (ver)bouw trends, de voordelen van een warmtepomp, het verduurzamen van je woning en een hoe creëer je een droominterieur. Een overzicht van alle presentaties bekijk je hier.

 

Tickets met speciale voormijnhuis.nl korting!

Nu al zin gekregen in een bezoek aan Beurs Eigen Huis? Koop dan meteen kaartjes, want met de speciale voormijnhuis.nl kortingscode krijg je 2 tickets voor de prijs van 1! Ga snel naar realiseerjedroomhuis.nl en bestel je tickets met de online kortingscode THH0320

 

BeursEigenHuis voorjaar
Beeld © JoniIsraeli.com