De vijf voordelen van een camping in Callantsoog

Met slechts 2600 inwoners is Callantsoog een van de kleinere badplaatsen in Nederland, maar zeker niet de minste! Het dorp ligt in de provincie Noord-Holland op zo’n 12 kilometer afstand van Den Helder. Omdat er het hele jaar door toeristen zijn in Callantsoog, heerst hier altijd een vakantiesfeer. Wilt u die ook ervaren? Boek dan een camping nabij Callantsoog en profiteer van alle voordelen die de badplaats te bieden heeft.

Ontdek de camping van strand49

1. Het levendige dorpsplein

Zoals gezegd is Callantsoog een kleine badplaats. Dat neemt niet weg dat het hier hartstikke gezellig is! Het centrum van Callantsoog ligt vlak achter het strand. U kunt hier gemakkelijk parkeren, maar een goed alternatief is er ook: de Kustbus. Deze brengt u rechtstreeks van uw camping naar het centrum van Callantsoog. Hier kunt u eindeloos shoppen, even boodschappen doen of een lekkere pasta eten bij de Italiaan. ’s Zomers zijn er regelmatig evenementen op het dorpsplein, dus u zult zich hier niet snel vervelen.

2. Kilometerslange stranden

Houdt u van het strand? Dan is de Noord-Hollandse kust absoluut een bezoekje waard. Hier vindt u niet alleen kilometerslange stranden, maar ook een eindeloze rij duinen. Een klein aantal gezellige strandtenten maakt het plaatsje compleet! Op slechts tien minuten fietsafstand van het strand van Callantsoog bevindt zich de camping van Strand49. Maak een heerlijke fietstocht door de duinen en ontdek het prachtige Noord-Hollandse landschap! De duinen zijn ook toegankelijk voor honden.

3. Uitstapjes mogelijk

De camping van Strand49 ligt vlakbij Callantsoog en te midden van andere badplaatsen als Julianadorp, Sint Maartenszee, Groote Keeten, Schoorl, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Hier is iedere dag wel iets te doen! Wat dacht u van een dagje mountainbiken door de duinen van Schoorl of met de veerboot naar Texel gaan? Hier kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan zeehondenopvang Ecomare. Ook leuk met kinderen!

vakantie vieren op de camping bij Callantsoog

4. Camping nabij Callantsoog met privé sanitair

Bent u dol op kamperen, maar ook op uw privacy? Boek dan een verblijf bij Strand49. Op deze camping nabij Callantsoog heeft iedere kampeerplaats eigen sanitair. Bovendien is iedere plaats maar liefst 120 m2 groot, dus ruimte genoeg! Op de camping zijn diverse speeltuinen, een campingwinkel en gratis wifi. Bij aankomst hoeft u niet te wachten bij de receptie, want u kunt direct doorrijden naar uw gereserveerde plaats. Da’s makkelijk!

Boek een plek op de camping

5. Kies voor comfort

Strand49 beschikt naast een kampeerterrein ook over glampingmogelijkheden. Heeft u het niet zo op kamperen, maar vindt u de omgeving wel heel mooi? Kies dan voor een voor een vakantiehuis of strandbungalow. De vakantiewoningen zijn ingericht met een comfortabele keuken in een hoekopstelling, een of twee luxe badkamers en een overdekt terras met verlichting. Galmping biedt de vrijheid van een camping nabij Callantsoog, en het comfort van een luxe vakantiehuis. Wat wilt u nog meer?

Ontdek ‘glamping’