Peter en Wilma uit Culemborg; “We wonen al ruim 20 jaar met veel plezier in deze heerlijke woning. Hier willen we oud worden.” 

Op de eerste verdieping heeft Wilma een hobbykamer ingericht, waar zij graag schildert. Helaas heeft Wilma te maken met slijtage aan beide knieën waardoor traplopen een steeds groter probleem werd. Zelfstandig naar boven en beneden durfde ze niet meer aan, waardoor ze erg afhankelijk raakte van Peter. De operaties hebben het er niet beter op gemaakt, de angst om te vallen werd groter en groter. Verhuizen leek de enige oplossing. Maar, probeer maar eens binnen korte termijn een betaalbare en geschikte woning te vinden in de huidige woningmarkt!

“Toen kregen we de gouden tip; een traplift! We vroegen ons af of wij hier niet veel te jong voor waren, maar na een vrijblijvend huisbezoek van Handicare waren we om. We kregen uitgebreid advies en zelfs voor onze smalle trap bleek er een passende oplossing te zijn. 

“Hadden we deze GOUDEN TIP maar veel eerder gekregen. Deze traplift gaat ons enorm veel vrijheid geven en bovendien zorgt het voor een veilig gevoel. Daarnaast is het een geruststellend idee dat we Handicare zeven dagen per week kunnen bereiken, mochten er problemen zijn. Ook ‘s nachts! De installatie was binnen een week geregeld en ik kon weer op eigen houtje de trap op en af. Zonder pijn. Ik heb mijn vrijheid in huis terug en kan schilderen op ieder moment. Mijn vertrouwde slaapkamer kan ik gewoon weer gebruiken. Dat geeft zoveel rust. Hadden we deze tip maar veel eerder gekregen…”

Over Handicare

Handicare maakt sinds 1886 Nederlandse trapliften van hoge kwaliteit en beschikt over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Vraag dan kosteloos de brochure aan. Dit kan door gratis te bellen naar 0800-023 28 28. 

Via deze weg kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Handicare vindt voor iedere trap altijd een passende oplossing. Meer informatie vindt u ook op de website;
handicare-trapliften.nl/telegraaf.

Plan gratis een huisbezoek 

Iedere situatie en iedere woning is anders. Daarom komt een deskundige van Handicare bij u langs voor een passend advies. Zodat u de juiste keuze kunt maken. Deze huisbezoeken zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.