Peter en Wilma uit Culemborg; “We wonen al ruim 20 jaar met veel plezier in deze heerlijke woning. Hier willen we oud worden.” 

Op de eerste verdieping heeft Wilma een hobbykamer ingericht, waar zij graag schildert. Helaas heeft Wilma te maken met slijtage aan beide knieën waardoor traplopen een steeds groter probleem werd. Zelfstandig naar boven en beneden durfde ze niet meer aan, waardoor ze erg afhankelijk raakte van Peter. De operaties hebben het er niet beter op gemaakt, de angst om te vallen werd groter en groter. Verhuizen leek de enige oplossing. Maar, probeer maar eens binnen korte termijn een betaalbare en geschikte woning te vinden in de huidige woningmarkt!

“Toen kregen we de gouden tip; een traplift! We vroegen ons af of wij hier niet veel te jong voor waren, maar na een vrijblijvend huisbezoek van Handicare waren we om. We kregen uitgebreid advies en zelfs voor onze smalle trap bleek er een passende oplossing te zijn. 

“Hadden we deze GOUDEN TIP maar veel eerder gekregen. Deze traplift gaat ons enorm veel vrijheid geven en bovendien zorgt het voor een veilig gevoel. Daarnaast is het een geruststellend idee dat we Handicare zeven dagen per week kunnen bereiken, mochten er problemen zijn. Ook ‘s nachts! De installatie was binnen een week geregeld en ik kon weer op eigen houtje de trap op en af. Zonder pijn. Ik heb mijn vrijheid in huis terug en kan schilderen op ieder moment. Mijn vertrouwde slaapkamer kan ik gewoon weer gebruiken. Dat geeft zoveel rust. Hadden we deze tip maar veel eerder gekregen…”

Over Handicare

Handicare maakt sinds 1886 Nederlandse trapliften van hoge kwaliteit en beschikt over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Vraag dan kosteloos de brochure aan. Dit kan door gratis te bellen naar 0800-023 28 28. 

Via deze weg kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Handicare vindt voor iedere trap altijd een passende oplossing. Meer informatie vindt u ook op de website; 

handicare-trapliften.nl/telegraaf.

Plan gratis een huisbezoek 

Iedere situatie en iedere woning is anders. Daarom komt een deskundige van Handicare bij u langs voor een passend advies. Zodat u de juiste keuze kunt maken. Deze huisbezoeken zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. 


Eindeloos woonplezier

Als je je droomhuis hebt gevonden, dan wil je hier natuurlijk eindeloos van blijven genieten. Is het jouw grote angst dat dat niet meer gaat? Verdiep je dan nu alvast in de mogelijkheden om jouw woning toekomstproof te maken.

Traplift

Bevindt je slaap- of badkamer zich niet op de begane grond, dan kun je je alvast verdiepen in het plaatsen van een traplift. Als traplopen veel energie kost, pijn doet of onveilig voelt, dan is dit een goede optie om toch langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Hiermee kun je een verbouwing of gedwongen verhuizing voorkomen. Dit is niet alleen voor jezelf fijn, maar ook voor naasten die zich mogelijk zorgen maken over valgevaar.

Badkamer

Als je het hebt over het toegankelijk maken van de badkamer, dan gaat het natuurlijk niet alleen om de weg er naar toe, maar ook om de ruimte zelf. Er zijn tal van opties: van het monteren van een opklapbare douchestoel of een doucheglijstang met greep tot aan een instapbad mét deur als je echt niet zonder bad kunt. Ga je je badkamer toch verbouwen, realiseer in de douche dan een bankje in plaats van nisje voor je producten. Daar kun je – later als het nodig is – dan gewoon zittend douchen. Een inloopdouche is niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook handig als je wat slechter ter been wordt.

Smart home

En wat dacht je van domotica; leuk voor nu én een must voor later. Van verlichting met bewegingssensoren tot aan gordijnen die automatisch open en dicht gaan. Of zeg gewoon tegen je Google Assistent dat er gestofzuigd moet worden. Wat een smart home betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Op iedere leeftijd zorgt dit voor extra woongenot.

www.handicare-trapliften.nl