Heb jij een item in huis waar iedere bezoeker meteen naar toe loopt of meer over wil weten? Zo’n eyecatcher die niet alleen opvalt, maar meteen ook voor sfeer zorgt? Of het nu gaat om een kunstwerk, plant, spiegel, kroonluchter of maatwerkmeubel – zo’n item heeft meteen een grootst effect op de uitstraling van de betreffende kamer. Misschien is het ook wel iets voor jou?

Schilderij

Kan je woonkamer wel wat kleur gebruiken? Wat dacht je van een in het oog springend schilderij aan de wand? Wil je echt een uniek werk, bezoek dan eens een galerie. Heb je iets minder te besteden, kijk dan naar creatieve oplossingen. Zo kun je ook een afbeelding op bijvoorbeeld Canvas laten printen. Of wat denk je van een print op geluiddempend doek. Als het galmt in jouw huis sla je zo zelfs twee vliegen in één klap.

Kunst

Op het gebied van kunst zijn er natuurlijk meer mogelijkheden dan alleen een schilderij. Je kunt ook kiezen voor een mooie sculptuur. Of wat dacht je van een wandbord? Ook op dat vlak is er steeds meer mogelijk. Van een enorm handgemaakt gipsen wandbord tot aan unieke verlichtingsobjecten of ijzeren muurdecoratie in verschillende vormen.

Plant

Grote planten zijn ook ware eyecatchers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de geldboom of te wel de Pachira Aquatica. Deze plant heeft weinig licht nodig. Als je ‘m eens in de drie weken water geeft, is-ie al tevreden. Helaas groeit er geen geld aan, maar volgens een Aziatische mythe kunnen de bladeren van deze gevlochten plant geld vangen. De Pachira Aquatica brengt volgens hen ook geluk. Maar je kunt ook denken aan de makkelijk te verzorgen Kentia Palm. Of staat de Monstera – alias gatenplant – beter in jouw interieur? Die heeft niet meer nodig dan een zonnestraal en een scheutje water.

Vaas

Of past een opvallende vaas beter bij jou? Afhankelijk van de soort en grootte, kun je dan kiezen voor een mooi boeket of bloemstuk. Wist je dat er ontzettend mooie kunstbloemen en -stukken zijn van kunststof en zijde. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken over het feit dat je ze water vergeet te geven. Net zoals je schilderijen kunt huren bij een kunstuitleen zijn er ook aanbieders van kunstbloemen, die het mogelijk maken om bloemstukken te huren. Zo kun je blijven variëren, terwijl de kosten beperkt blijven. 

Maatwerk meubel

Wil je een eyecatcher die echt bij jou en je woonwensen past, dan is een maatwerkmeubel een aanrader. Of het nu gaat om een mooie salontafel, een gigantische eettafel waar je met al je vrienden kunt genieten of een compleet wandmeubel dat de show steelt – hier kun je alles van jezelf in verwerken. 

Bank

Op zoek naar een praktische eyecatcher dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een felgekleurde bank. Vind je niet meteen het exemplaar van jouw dromen, weet dan dat je een bankstel ook op maat kunt laten maken. Jij bepaalt de materialen en kleuren, waarna het genieten kan beginnen. 


Droominterieur met meubels op maat

Een bijzondere stof, een passende kleur of een gewenst formaat maakt een maatwerkmeubel persoonlijk en uniek. Maatwerk is de kracht van interieurbedrijf Keijser&Co. De vele mogelijkheden van hun collectie zorgen ervoor dat ieder meubel perfect aansluit bij ieders interieur, smaak en wensen. Zo is het mogelijk om een droominterieur te creëren.

Maatwerk

Maatwerk is geschikt voor ieder interieur. Zowel voor een woon-, slaap- en eetkamer als een restaurant, hotel of kantoorruimte. Keijser&Co staat voor eigentijdse maatwerk­meubelen met een pure vormgeving. De veelzijdigheid van de collectie biedt vele mogelijkheden voor het inrichten van een (totaal) interieur, in zowel een moderne als een landelijke stijl.

Showroom met kunst

Onlangs is de nieuwe showroom van Keijser&Co geopend in Nidum, house of inspiration. Op deze monumentale locatie – het Arsenaal in Grave – wordt de collectie in sfeervolle ruimtes gepresenteerd. Daarnaast zijn er ook werken van Micky Hoogendijk, Carina Wagenaar, Wendy Buiter en Chris Tap te zien. Nidum is toegankelijk voor iedereen, zowel voor de consument als de (interieur)professional.

www.keijserenco.nl