– Persbericht –

Goed advies nodig voor je bouw- of verbouwplannen? Zet dan een bezoek aan Beurs Eigen Huis op je to-do list! Ook voor inspiratie voor je tuin, keuken of interieur ben je hier op het juiste adres. Bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

Advies van experts

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Je moet zoveel keuzes maken. Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Of heb je grootse verbouwplannen of ga je een kleine verbouwing tegemoet? Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Op Beurs Eigen Huis zijn alle experts die je nodig hebt bij de bouw van je droomhuis aanwezig: architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders. Samen met hen is het makkelijker kiezen voor die grote woonkeuken, het mooie zicht op de tuin of juist het bouwen van een heel duurzaam huis zonder energierekening.

Materialen en trends

Bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Op Beurs Eigen Huis is dit alles terug te vinden onder één dak. Wat is er op het gebied van ramen, deuren en kozijnen? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer? En ook voor de laatste interieur-, keuken en tuintrends ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Naast de ruim 200 stands waar je advies op maat in kan winnen, zijn er ook de hele dag door interessante lezingen op het sprekerspodium te volgen.

Voor in de agenda

Datum | 6 t/m 8 oktober 2017
Locatie | Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden | 10 – 17 uur
Entreeprijs kassa | € 16,-
Entreeprijs voorverkoop | € 12,50
Website (info & tickets)
www.realiseerjedroomhuis.nl

Meer weten, inspiratie opdoen of gewoon nieuwsgierig?
Kijk op de site van Beurs Eigen Huis, op Pinterest, YouTube of Facebook.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, de mogelijkheid om entreekaarten met korting te kunnen aanbieden, winacties of andere ideeën voor samenwerking contact op met:
Expo Communications | eefje@expocommunications.nl | 076-5710351.