Grootste consumentenevenement gaat in februari weer van start

De Huishoudbeurs staat als grootste vriendinnenfeest synoniem voor het gezelligste dagje uit. Al sinds de jaren vijftig staat het evenement garant voor de laatste trends op het gebied van fashion, beauty, (gezonde) levensstijl, woonstyling en lekker koken.

Komende editie gaat de Huishoudbeurs voor goud. Geïnspireerd door de Olympische Winterspelen is het gouden thema overal op de beursvloer terug te vinden. Ook bij exposanten: van gouden kranen, gouden stofzuigers, gouden beursshoppers tot drankjes proeven in een gouden kluis. Er is zelfs een gouden Mini Cooper aanwezig.

Nieuw dit jaar is Books & Coffee. Hier vind je de meest recente boeken, zijn er meet & greets met bekende schrijvers, krijg je recensies van ‘booktubers’ en kun je met lekkere koffie aan de grote leestafel zitten. Happy & Healthy voorziet je dagelijks van prikkelende ‘Women Talks by March’ waar geen onderwerp wordt geschuwd. Ook vind je hier alles voor een gezonder leven: Sonja Bakker geeft hier bijvoorbeeld dagelijks gezonde kookworkshops. Ook nieuw: In ‘the hangout’ zorgt een DJ voor een goede muziekbeat en kun je genieten van een hapje en drankje, zittend tussen de festivaltenten. En ben je fan van DIY? Zorg dan dat je langsgaat bij het nieuwe Creative Xperience, waar je doorlopend mee kunt doen aan allerlei workshops.

Wil je graag interieuradvies of stylingtips voor je huis? In het Woonatelier zijn er dagelijks stylisten aanwezig om je gericht te adviseren. Neem de plattegrond van je huis mee en schrijf je in voor een speeddate met één van de stylisten waaronder Michiel de Zeeuw.

Daarnaast zijn er weer tal van optredens, fashionshows, zijn er kookdemo’s en beauty make-overs en veel verrassende activiteiten tijdens negen dagen Huishoudbeurs.

Ontdekt worden als model? Dat kan bij The Model Convention op zondag 25 februari. Voorbereiding nodig? Volg één van de gratis catwalk workshops van Mariana Verkerk!

En heb je tijd over? Dan krijg je als bezoeker van de Huishoudbeurs ook nog gratis toegang tot onder andere de Negenmaandenbeurs waar je alles kunt vinden voor je zwangerschap en baby én het Pasar Colours Festival. Geniet hier van Aziatische hapjes, drankjes, modeshows en optredens van o.a. Thomas Berge, Trafassi, O’Gene, Wolter Kroes en nog veel meer.

Beauty, mode, interieur, (healthy) lifestyle, de leukste workshops, proeven en proberen…daar word je als vrouw toch gewoon blij van? De Huishoudbeurs is hét gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen! Zet het in je agenda: 17 t/m 25 februari 2018 in RAI Amsterdam. It’s going to be FUN!