Als u een allergie heeft, wilt u in huis of op kantoor het liefst zo vrij mogelijk kunnen ademen. Fijnstofdeeltjes in de lucht kunnen de lucht binnenshuis echter flink vervuilen en de ademhaling verstoren. Een luchtzuiveraar kan voor mensen met allergieën verlichting bieden. Het systeem reinigt de lucht in binnenruimten, waardoor fijnstofdeeltjes en allergenen verdwijnen. Via Winix Europe schaft u uw luchtzuiveraar met het grootste gemak aan. We leggen u graag uit hoe u dit het beste aanpakt en vertellen u graag meer over de functionaliteiten van een luchtzuiveraar.

Luchtzuiveraar biedt verlichting
Natuurlijk wil iedereen schone lucht binnenshuis. Voor mensen met allergieën of andere aandoeningen aan de luchtwegen is dit echter nóg belangrijker. Om zonder al te veel problemen te kunnen ademhalen in de ruimtes waar u zich vaak bevindt, is een hoge luchtkwaliteit essentieel. Daar zorgt een luchtzuiveraar voor. Door het afvangen van verontreinigde luchtdeeltjes zoals stof en allergenen, zal het ademen een stuk minder belemmerd worden en komt u binnenshuis niet meer continu in aanraking met pollen. Onze luchtzuiveraar maakt gebruik van gepatenteerde natuurlijke technologie, waardoor de lucht wordt gereinigd zonder chemische bijproducten. Het systeem bestaat uit verschillende filters die elk een ander bestanddeel uit de lucht filteren:

  • Fijnmazig pre-filter
  • Carbon filter
  • True HEPA-filter
  • PlasmaWave® technologie

Maak kennis met onze verschillende typen luchtzuiveraars

De functionaliteiten van een luchtzuiveraar
Ten eerste filtert het fijnmazige pre-filter de grotere stofdeeltjes en pluizen uit de lucht, zodat de volgende filters langer meegaan. Het True HEPA-filter verwijdert vervolgens 99,97 procent van het stof uit de lucht, zoals schimmels, pollen en allergenen. Maar dan zijn we er nog niet: hierna moeten nog alle deeltjes worden afgevangen die afkomstig zijn van bijvoorbeeld koken, huisdieren en sigarettenrook. In dit stadium ontdoet u zich ook van onaangename geuren. Tot slot komt de PlasmaWave® technologie van pas. Dankzij deze technologie worden continu Hydroxylmoleculen gecreëerd die op natuurlijke wijze virussen, bacteriën en gassen neutraliseren – en dit alles zonder schadelijke bijproducten. U kunt onze luchtzuiveraar gemakkelijk kopen via onze website. Plaats uw bestelling in uw winkelwagen, voltooi met een van de beveiligde betaalmethoden en uw bestelling is een feit. Zodra wij melding van uw order hebben ontvangen, zetten we alles op alles om deze zo snel mogelijk te bezorgen. Zo helpen wij u in een mum van tijd aan een schone woon- en werkomgeving.

Winix luchtzuiveraars voor een gezonde leefomgeving
Winix Europe heeft uitgebreide specialistische kennis over luchtzuiveraars en luchtfilters. We zijn daarom ook trots op de nieuwste technologieën die we hanteren. Hierdoor kunnen we u altijd verzekeren van producten van hoogwaardige kwaliteit, die lang meegaan en dag in, dag uit goed functioneren. Daarnaast bieden we u een lage prijsgarantie en kunt u ons iedere dag bereiken als er iets kapotgaat of als u vragen heeft over het door u aangeschafte product. Heeft u na het lezen van alle informatie op onze website nog vragen of behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op via deze link! Onze medewerkers helpen u graag verder.