Hartstikke leuk, een feestje geven voor je verjaardag of jubileum. Maar je hebt helemaal geen zin om boodschappen te doen, drankjes te serveren en de boel achteraf weer op te ruimen. Herkenbaar? Overweeg dan om een mobiele bar te huren bij Rising Moon. Zo heb je de lekkerste cocktails op je feestje, zónder de rompslomp.

Wat is een mobiele bar?

Zoals de naam al doet vermoeden kan een mobiele bar op allerlei locaties geplaatst worden. Dat komt omdat de barmedewerkers de bar overal kunnen op- en afbouwen. De professionele cocktailshakers zorgen ervoor dat er voldoende benodigdheden en ingrediënten zijn, en ruimen na afloop ook de bar weer op. Bovendien maken zij er echt een feestje van. Als je een mobiele bar huurt, hoef je zelf geen drankjes te serveren aan je gasten. Dat geeft je alle tijd om lekker bij te kletsen!

Mobiele bar huren bij Rising Moon

Mobiele bar huren: zo werkt het

Rising Moon is specialist in het verhuren van mobiele cocktailbars. Je kent ze misschien wel van een cocktail die je dronk in de Amsterdamse club Melkweg of tijdens het Latin-feestje Fiesta Macumba. Maar Rising Moon komt ook bij mensen thuis. Wil je een mobiele bar huren? Vraag dan een offerte aan. Samen met Rising Moon maak je afspraken over het verwachte aantal cocktails en een prijs die daarbij past. Rising Moon heeft ook goede contacten met dj’s en cateraars, mocht je die met een mobiele bar willen combineren. Zo kunnen er ook bier, wijn, fris en hapjes worden verzorgd. En voor kinderverjaardagen is er een limonade-expert.

Daarom wil je een mobiele bar huren

Met een mobiele cocktailbar voorzie je je gasten van een uniek en feestelijk drankje. Wat dacht je van de door Rising Moon bedachte ‘Vampierre’ cocktail? Dit drankje is heerlijk verfrissend dankzij de frambozen, citroen en ijs. Eens iets anders dan een biertje of glas wijn! Je zult dan ook zien dat er veel meer cocktails worden gedronken dan bier of wijn, dus daar bespaar je op. En is het niet heerlijk dat je na afloop van het feestje niet zelf de bar hoeft op te ruimen?

Er zijn nog meer redenen om een mobiele bar te huren:

  • Geen omkijken naar opbouwen, runnen en afbouwen van de bar
  • Altijd voldoende ingrediënten beschikbaar om het feest onverwachts te verlengen
  • Klassieke en ‘signature’ cocktails die je gasten zullen verrassen
  • Cocktails gemaakt van de beste kwaliteit fris- en sterkedrank
  • Mogelijkheid om bier, wijn, fris, limonade en zelfs hapjes toe te voegen

Ben je overtuigd? Neem een kijkje in de brochure van Rising Moon of stuur een bericht naar cocktails@risingmoon.nl. Geniet van je avond!