Raamdecoratie is een van de belangrijkste sfeermakers om privacy en lichtinval in uw huis te bepalen. Toch wordt raamdecoratie nog vaak vergeten bij de inrichting van een nieuw interieur. Jammer natuurlijk, want wat u voor de ramen heeft hangen kan erg bepalend zijn voor de sfeer in uw ruimte.

veneta-plissegordijnen-op-maat1[2]

Veneta.com is dé online specialist die kwaliteit raamdecoratie op maat aanbiedt. Ze leveren direct van de fabriek, waardoor uw voordeel kan oplopen tot wel 40% in vergelijking met de gewone winkels. U krijgt bij Veneta altijd 5 jaar garantie, omdat ze staan voor hoge kwaliteit. Ze zijn pas tevreden als u dat ook bent. Vandaar dat ze een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden om iedere klant gelukkig te maken en te houden.

Kies uw perfecte raamdecoratie

Raamdecoratie is beschikbaar in veel verschillende soorten en variaties. Veneta biedt u veel opties aan, maar hoe kiest u nou de perfecte raamdecoratie voor uw situatie? Het is belangrijk om eerst de ruimte plus privacy en lichtinval te bepalen. Heeft u raamdecoratie voor de badkamer nodig? Dan zijn de vochtbestendige PVC jaloezieën de beste keuze. Wilt u sfeervolle raamdecoratie voor in de woonkamer? De houten jaloezieën zorgen voor een prachtige sfeer in uw situatie. Voor dak- en draai-kiepramen bieden plisségordijnen de perfecte oplossing. Daarnaast zijn verduisterende rolgordijnen ideaal voor slaapkamers om licht tegen te houden. Neem snel een kijkje online voor wat het beste bij uw situatie past en bereken direct uw prijs.

Uniek: gratis meetverzekering

Dat het inmeten van raamdecoratie niet moeilijk hoeft te zijn bewijst Veneta door haar klanten een unieke gratis meetverzekering te geven. Heeft u per ongeluk verkeerd gemeten? Van Veneta krijgt u dan een gratis nieuw product in de maat die u aan Veneta doorgeeft. Alleen bij grotere maten moet u het eventuele prijsverschil bijbetalen. Deze unieke service maakt het voor de consument volledig risicoloos om online raamdecoratie te bestellen.

Niet zeker over de juiste kleur? Vraag gratis stalen aan!

veneta-houten-jaloezieen-op-maat[2]Veneta snapt dat op maat gemaakte raamdecoratie veel opties en keuzes met zich mee brengt. U kunt hierdoor perfect raamdecoratie aanpassen aan uw wensen. Kunt u de stoffen niet goed vanaf een beeldscherm beoordelen? Vraag dan gratis kleurstalen aan om de kleuren en stoffen in het echt te vergelijken. Dit is een echte aanrader, u ontvangt de stalen al binnen enkele dagen op de deurmat. Daarnaast kunt u altijd een gratis adviesafspraak aanvragen voor persoonlijk advies bij u thuis en het inmeten van de ramen.

Speciaal voor u: 10% korting!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het ruime aanbod van raamdecoratie op maat? Dan is nu uw kans! Tot en met 31 oktober 2017 krijgt u speciaal 10% korting met de volgende kortingscode:

TELEGRAAF

U kunt deze kortingscode invullen nadat u uw gewenste raamdecoratie heeft toegevoegd aan de winkelmand op Veneta.com. Zo profiteert u van maatwerk raamdecoratie voor een nog scherpere prijs!