Een tuin, dat is niet voor iedereen weggelegd. Wie in de stad woont of op een flat, moet het helaas zonder stellen. Maar wie geen tuin heeft, onderschat vaak de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is. Snoeien, maaien, aanplanten, bemesten… Gelukkig vindt u in Amersfoort een hoveniersbedrijf dat daar wel raad mee weet: Van Engelenhoven Bestrating.

Vraag een offerte aan

Wat doet Van Engelenhoven Bestrating?

Van Engelenhoven Bestrating is een hoveniersbedrijf in Amersfoort. Zij zijn niet alleen thuis in het verzorgen en onderhouden van uw tuin of gazon, maar kunnen deze ook ontwerpen of zelfs aanleggen. Van grondwerk tot bestrating en van snoeien tot vijveraanleg: dit hoveniersbedrijf is van alle markten thuis. En dat is wel zo prettig, want u bent dan niet genoodzaakt om verschillende bedrijven in te schakelen voor tuinonderhoud, -aanleg en -ontwerp.

Van Engelenhoven Bestrating, uw hovenier uit Amersfoort

Tuinonderhoud door een hoveniersbedrijf

Woont u in de regio Amersfoort? Schakel dan hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating in voor een regelmatig onderhoud van uw tuin. U heeft de keuze uit verschillende onderhoudscontracten, variërend van een wekelijks onderhoud tot een bezoek in het voor- en najaar. Het hoveniersbedrijf uit Amersfoort heeft de juiste kennis in huis voor het vervangen van beplanting, wieden van onkruid, schoonmaken van terrassen en het bemesten van de grond. Zo weet u zeker dat uw tuin of gazon in goede handen is.

Lees meer over tuinonderhoud

Maak het uzelf gemakkelijk

Door de werkzaamheden uit te besteden aan een hoveniersbedrijf in Amersfoort bespaart u tijd maar ook een fysieke belasting, want tuinonderhoud is vaak zwaar werk. De hovenier heeft geen moeite met het snoeien van hoge boomtoppen en verricht de werkzaamheden snel, veilig en goed. Bovendien zorgt Van Engelenhoven Bestrating ervoor dat het juiste gereedschap voor handen is en het tuinafval netjes wordt afgevoerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin.

Ontwerp van tuin, verlichting en beplanting

Is het tijd voor een nieuwe indeling van uw tuin, maar u vindt het lastig om de mogelijkheden van de ruimte in te schatten? Vraag dan hoveniersbedrijf Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort om advies. Zij verzorgen drie soorten ontwerpen voor uw tuin of gazon:

  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Verlichtingsplan

Voor ieder van deze ontwerpen komt het hoveniersbedrijf bij u langs. In een persoonlijk gesprek bespreken zij uw wensen en nemen de afmetingen van de tuin op. Natuurlijk geeft de hovenier u ook advies. Bent u benieuwd naar het ontwerp voor uw tuin? Neem contact op met het hoveniersbedrijf uit Amersfoort.

Stel een vraag