Sleutel kwijtgeraakt of afgebroken? Dan bel je de slotenmaker. Hij kan de deur schadevrij openen zodat je snel weer naar binnen kunt. Maar een slotenmaker adviseert ook over de beveiliging van je huis en helpt inbrekers buiten de deur te houden.

Slotenmaker Nellok helpt je uit de brand

Waarom zou je jouw huis laten beveiligen door een slotenspecialist? Om inbrekers het zo lastig mogelijk te maken is het verstandig je te laten adviseren door een professional. Laat bijvoorbeeld je sloten keuren door een erkende slotenspecialist of laat nieuwe, betere sloten van topkwaliteit plaatsen. Is er toch ingebroken? Een slotenmaker kan snel je sloten herstellen en zorgen dat jij je weer veilig voelt in je eigen huis. Ook kan je een forensisch expert een onderzoek laten doen voor de verzekering. Slotenmaker Nellok uit Utrecht kan met beide helpen en is snel ter plekke.

Oeps… Huissleutel vergeten

Verder is het verstandig een slotenspecialist in te schakelen als je jouw huissleutel vergeten bent of kwijt bent geraakt. Een slotenmaker kan namelijk schadevrij je deur weer openen, zodat je snel weer naar binnen kunt. Slotenmaker Nellok is 24 uur per dag bereikbaar, snel ter plekke en kan schadevrij sloten openen. Ook als je sleutel is afgebroken in het slot van je deur, is een slotenspecialist de oplossing. Hij heeft speciaal gereedschap om je slot te kunnen openen en de afgebroken sleutel te verwijderen.