Interieurbedrijf Keijser&Co zorgt er al meer dan 16 jaar voor dat ieder meubel perfect bij het interieur, de smaak en de wensen van haar klant past. De groothandel uit Nijmegen biedt met haar collectie een breed aanbod eigentijdse meubelen. Van modulebanken, fauteuils, hockers en zitbanken tot kasten, tafels en dressoirs. Dankzij de vele maatwerkmogelijkheden van de stijlvolle collectie creëert een droominterieur.

Zo zijn de gestoffeerde meubelen, mogelijk in iedere gewenste stof en zijn diverse (eetkamer)fauteuils leverbaar met verschillende houten en metalen onderstellen. Samen met de stof die bij het interieur past, kan de stijl zo volledig naar eigen hand worden gezet.

Keijser&Co biedt een brede collectie modulebanken, van klassiek tot modern. Dankzij de losse elementen is het formaat zelf te bepalen en zijn er eindeloos veel opstellingen mogelijk. Groot, klein, hoek of chaise longue: de bank van je dromen stel je zelf samen. Ieder model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden: Zacht of hard zitcomfort, verschillende armleggers en accessoires zoals hoofdsteunen, nekrollen of voorzetkussens.

De houten meubelen, zoals kasten, eetkamertafels, salontafels, dressoirs en consoles, zijn mogelijk in diverse afwerkingen en afmetingen. De wandkasten zijn volledig op maat te maken en in te delen met open vakken, lades, deurtjes en kleppen.

Maatwerk is voor elk interieur. Zowel voor een woon-, slaap- en eetkamer als een restaurant, hotel of kantoorruimte. De meubelgroothandel is een ideale partner voor hospitalityprojecten, dankzij de vele mogelijkheden. Een interieurprofessional, zoals een architect of interieurontwerper, kan zo een project volledig inrichten volgens de wensen van de klant.

Keijser&Co opent binnenkort een tweede showroom in Nidum, house of inspiration. Hier kunnen bezoekers zich op een monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, laten inspireren door de sfeervol ingerichte ruimtes. De verkoop van de meubelen verloopt via geselecteerde dealers.

Kijk voor de collectie en meer informatie over Keijser&Co op www.keijserenco.nl.