De eerste 4-in1 kledingstomer van Tefal om kleding en ander textiel te ontkreuken en verfrissen.

Tefal Pure Tex biedt 4 mogelijkheden in 1 gebruiksvriendelijk apparaat.
Ontsmet de favoriete knuffels van de kinderen met de kracht van natuurlijke stoom en doodt tot wel 99,9% van de virussen en bacteriën* zonder de knuffels te beschadigen. Verfris stoffen die niet (makkelijk) in de was kunnen, zoals je gordijnen, de bank of het matras in de box. Je kunt zelfs een lekker geurtje toevoegen aan de speciale houder! Deze kledingstomer helpt je bovendien om allerlei stoffen spullen schoon te maken. Verwijder stof, haren en pluisjes uit de Maxi-Cosi, van meubels of de hondenmand. En uiteraard kan je met deze kledingstomer kreukels uit je kleding wegstomen.

PURE Tex kledingstomer

Kortom: deze kledingstomer helpt je om je kleding en leefomgeving schoon en fris te houden. De Pure Tex kledingstomer is uitgerust met het zeer gebruiksvriendelijk en exclusieve multi-pad-systeem. Je kunt deze verschillende magnetische opzetstukken gebruiken om alle textiel in huis makkelijk te ontsmetten, verfrissen, reinigen én te ontkreuken. Deze kledingstomer is binnen 25 seconden klaar voor gebruik, zodat je binnen no-time klaar bent.

 

 

 

Zorg voor optimale hygiëne in jouw huis met de kracht van natuurlijke stoom!

De Tefal Pure Tex DT9530 is door de Nederlandse consument verkozen tot Gekozen Product van het jaar 2022.

Meer informatie?

Bezoek www.tefal.nl/puretex

* Externe tests uitgevoerd in onafhankelijke laboratoria, waarbij het apparaat op katoenen stof wordt toegepast en er 3 keer langzaam heen en weer wordtgestoomd.