Uitvindingen van TONZON hebben al veel mensen blij gemaakt. Word ook blij met 3 TONZON tips!

1. Maak uw kruipruimte droog

De meeste woningen staan boven een gat in de grond, vaak vies en vochtig. Omdat de vloer nooit helemaal dicht is, komt vochtige lucht uit de kruipruimte de woning binnen. TONZON heeft een stevige Bodemfolie ontwikkeld waarmee u de bodem in zijn geheel kunt afdekken. Het vocht kan niet meer verdampen en radongas wordt geremd. Boven de folie droogt alles op. Muffe geur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ook voor kruipruimtes met water. Met een luchtkussenfolie eronder maakt u een drijvende afdekking.

2. Spaar energie, maak uw vloer warmer.

TONZON Thermoskussens isoleren als een thermosfles en maken de vloer nog warmer dan bij nieuwbouwwoningen. Het wooncomfort gaat omhoog en de energierekening omlaag zelfs bij vloeren die al bij de bouw zijn geïsoleerd met EPS. Bij vloerverwarming loopt de besparing op tot wel 40% en de vloer wordt warm op plekken waar deze voorheen helemaal niet warm werd. De vloerverwarming kan eindelijk geregeld worden als een normale verwarming.

3. Gebruik onzichtbare radiatorfolie.

Achter radiatoren gaat extra veel warmte verloren. TONZON heeft een radiatorfolie ontwikkeld die niet op de muur maar simpel op de achterkant van de radiator bevestigd kan worden en zo onzichtbaar zijn werk doet. De radiatorfolie is eenvoudig te bestellen op tonzonwebshop.nl. U hoeft er niet voor thuis te blijven: drie pakjes passen door de brievenbus.