De tuin onderhouden. Voor sommige mensen is het een ontspannend werkje en voor anderen een hels karwei. Of het nu je hobby is of niet, soms kun je wel wat extra hulp gebruik. Voor tuinonderhoud in Amersfoort kun je terecht bij Van Engelenhoven Bestrating. Dit hoveniersbedrijf heeft jarenlange ervaring met het onderhouden, aanleggen en ontwerpen van tuinen in Amersfoort en omgeving.

Verschillende typen tuinonderhoudscontracten in Amersfoort

Bij dit hoveniersbedrijf in Amersfoort kunt u terecht voor verschillende typen onderhoudscontracten. Zo kunt u kiezen voor een seizoen contract (voorjaar, zomer, herfst of winter), maar ook een wekelijks, maandelijks of kwartaal contract behoort tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest; met tuinonderhoud in Amersfoort van Van Engelenhoven Bestrating bent u er zeker van dat uw tuin er perfect bij ligt. Naast tuinonderhoud in Amersfoort, kunt u hier ook terecht voor tuinaanleg of een tuinontwerp.

Tuinonderhoud in Amersfoort uitbesteden

Natuurlijk, veel mensen vinden het lekker om met mooi weer in de tuin te werken. Onkruid weghalen, nieuwe bloemen en plantjes neerzetten. Maar als het geen mooi weer is, ligt de tuin er vaak een beetje verdord en verlaten bij. Dan wordt die eens zo mooie tuin, een doorn in het oog. Dat wilt u natuurlijk niet. Daarom kunt u kiezen voor de vakkennis van een hovenier wat betreft tuinonderhoud. In Amersfoort kunt u dan kiezen voor Van Engelenhoven Bestrating.

Voordelen

Maar naast dat uw tuin er altijd netjes bijligt als u kiest voor tuinonderhoud in Amersfoort van Van Engelenhoven Bestrating, zijn er nog meer voordelen. U profiteert uiteraard van de vakkennis van een hovenier. Zij weten precies waar u het best uw planten neer kunt zetten, welke grond het beste is voor een bepaald soort plant en kunnen u alles vertellen over bewatering en ligging van uw tuin. Daarnaast beschikken ze over de juiste materialen voor de klus. Ook nemen zij de het tuinafval mee. Op die manier heeft u echt geen omkijken naar de zorg voor uw tuin. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.